We have our 18 finalists in Albania - one of these songs will represent the country in Eurovision 2016!
We have our 22 finalists in Albania – one of these songs will represent the country in Eurovision 2016!

The EBU has in the last few minutes confirmed who has qualified for the grand final of Albania’s selection Festivali i Këngës.

The 22 qualifiers and therefore the acts performing in Sunday’s grand final are;

 • Adrian Lulgjuraj – Jeto dhe ëndërro
 • Sigi Bastri – Engjëll i lirë
 • Dilan Reka – Buzëqesh
 • Luiz Ejlli – Pa mbarim
 • Nilsa Hysi – Asaj
 • Erga Halilaj – Monolog
 • Florent Abrashi – Të ndjek çdo hap
 • Teuta Kurti – Në sytë e mi
 • Kozma Dushi – Një kafe
 • Aslajdon Zaimaj – Merrmë që sot
 • Egert Pano – Mos ik
 • Kristi Popa – Ajo çfarë ndjej
 • Rezarta Smaja & Klodian Kaçani – Dashuri në përjetësi
 • Jozefina Simoni – Një det me ty
 • Genc Tukiçi – Sa të dashuroj
 • Evans Rama – Flakë
 • Besa Krasniqi – Liroje zemrën
 • Enxhi Nasufi – Infinit
 • Flaka Krelani – S’je për mu
 • Renis Gjoka – Ato që s’ti them dot
 • Lindi Islami – Për një mrekulli
 • Eneda Tarifa – Përrallë

The final of the 54th edition of Festivali i Këngës will take place on Sunday 27th February (tomorrow) in Tirana, Albania, and will see the first song of Eurovision 2016 decided. You can watch the national final LIVE from 20:45 CET on eurovision.tv’s web player HERE.

Source: EBU/eurovision.tv

Who is your favourite – and who do you want to see taking the title?

Load More Related Articles
Load More By Sean Tarbuck
Load More In 2016

Leave a Reply

Check Also

Özkan Uğur, two-time Turkish Eurovision artist with MFÖ, has died aged 69

Özkan Uğur, one of Turkey’s most celebrated musicians as member of the band MFÖ, has…