Hvala Miloše
Ej bio je Reggie kod mene, koliko znam pričao ti je? Mislili smo tebe posjetiti u Beogradu. Nadam se da budemo iako teško je uskladiti sve obaveze. Uglavnom bilo nam je super i vodila sam ga na cajke, nekako je preživio![]()
Slike? Valjda nisu one gdje sam bila malo pripita. Ako jesu osvetit ću mu se za to :twisted:
Ja i nisam bila neki domaćin. Kad smo trebali otići na prvo piće trčala sam s posla jer sam kasnila kad nikad nemam vremena. Kad smo bili vani ja i frendica malo više popile i još sam bila preumorna od posla tako da je samo Reggie slikao a ja se nisam sjetila da nas slikam
Vjerujem da bi ti bio odličan domaćin i jedva čekam. Dogovaram se još i s frendicom da odemo do Beograda. Mislile smo u 4. mjesecu pa ti javim. S njom sam bila i u Banja Luci, ali poslovno. Stigle smo malo u shopping i bilo nam je odlično. Iznenadila sam se kako su svi bili gostoljubivi
![]()
Thank you!Six (officially).
Bosnian, Croatian, Montenegrin, Macedonian, Slovenian, Serbian.
But Croatian, Macedonian, Slovenian and Serbian are "profiled". Montenegrin is something like, let's say, a dialect of Serbian and Bosnian is a mixture of Croatian, Serbian and compounds some Turkish and Arabic words and phrases. I don't know how acceptable this explanation is but I would say so.....
Sing-along sa Indrid Antičević Marinović!Stihovi ovdje, video dolje.
![]()