Contact us
LakZaNokte
Reaction score
25

Profile posts Latest activity Postings About

 • Lijep pozdrav:)! Čuj, vidim da mi je nestao potpis ovdje...Ninina slika i parola potpore...ma sjećaš se vjerojatno ...je li se i tebi dogodilo nešto slično?
  Da znam ni ja prije ništa nisam kužila :lol:. Ali kad vidiš privatni forum (nakon što ti moderatori odobre pristup) bit će ti jasnije. I onda ako imaš još pitanja slobodno tamo pitaj ))
  Uglavnom dobrodošla/dobrodošao i nadam se da će ti se svidjeti :D
  Da možeš i glasovati i davati prijedloge samo za ovaj sljedeći mjesec smo izabrali interno. Ne smijem ti ovdje reći tko je izabran, jer je vidljiva poruka, ali vidjet ćeš kad dobiješ pristup privatnom forumu ;)
  znači, ja onda mogu i glasat i davat prijedloge? ak se sad uštekam, jel mogu dat prijedloge? kolko prijedloga mora/može bit?
  ok, bum se prijavila, valjda bum pohvatala to sve usput lol
  Svaka država/žiri bira pjesmu za svaki mjesec i onda krajem mjeseca je show. Pjesma ne smije biti starija od 10 mjeseci. Ovo su pravila ----> http://www.escforums.com/showthread.php/3473-FSC-RULES
  U našem žiriju imamo NF svaki mjesec ili nekad ako se većina slaže oko jedne pjesme biramo interno. Svaki član žirija kad dođe vrijeme (obično početkom mjeseca) šalje svoje prijedloge sa prioritetima. Nekad čak imamo i polufinale :D Kopachka je predsjednik žirija ;) Ovaj mjesec smo izabrali "Danas igraš sam"? Kaj misliš o toj pjesmi?
  I naravno ako se odlučiš prijaviti to možeš napraviti ovdje ---> http://www.escforums.com/showthread.php/3472-Join-FSC-Sign-Up-Thread/page96
  Heej! Jel' se možda želiš prijaviti za fsc i pomoći hr žiriju da izabere dobru pjesmu?
  Što nas je više to bolje :D
 • Loading…
 • Loading…
 • Loading…
Top Bottom