Contact us
Isabella
Reaction score
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • E btw, pogledaj rekapitulaciju sto sam stavio na "How do you feel" :lol: Ima jedno takmicenje na OGAE Srbija forumu sada "Karaoke forum contest" gde forumasi pevaju ESC pesme, pa sam se prijavio i ja :lol: Ja sam "obradio" Flamingose i u mojoj varijanti pesma se zove "Crazy Forum Dance" :lol: A sto je fora, ovamo tipuju da sam ja jedan od glavnih konkurenata za pobedu :lol: xrofl3
    E i ja sam tako otprilike do jedno 14. godine igrao fudbal na fizickom (:lol:), i posle prestao, sad sam samo posmatrac :p Igrao sam za skolski tim kosarku, mada se mi nismo takmicili ni na jednom turniru nego smo igrali recimo gimnazija protiv tehnicke, i onda udjem i ubacim jedno 5 trojki za 4 minuta, i posle smisljaju taktiku da me teraju da fauliram i da skupim 5 licnih pa da me izbace iz igre :lol: Ja sam bio bek i nisam mnogo trcao, ja dobijem loptu izgradim poziciju, sutiram, i od 5-6 bacanja 3 puta upadne trojka :lol:

    Kod nas je cela zavrzlama oko toga, tako da iskreno ni meni nije skroz jasno kako ide oko stipendija za sportiste, al uglavnom ti poznatiji sportisti koji "studiraju" studiraju vandredno, al ni ne polazu ispite....a ne dobijaju se nikakvi bodovi za faks ako si bio/la dobar u nekom sportu nazalost. :( Cak ni za DIF.
    Mi smo otprilike slicno prosli sa kengurima kao i vi. Opekli smo se na njih i mi a i vi u Nemackoj 2006. :( :lol: Njima izgleda leze ex-yu ekipe :lol: Al dobro doduse, mi sad i od Estonije gubimo, tako da nista cudno nije :lol:

    Da, imamo, i to od skoro (prosle godine), bas sam se i ja iznenadio :lol: A pored toga postoji isto i odbojkaski i kosarkaski tim da, one su bile i dok sam ja isao. A ovo mi bas neobicno, ali i cool :D Stoni tenis sam i ja igrao jedno vreme, to mi je isto islo ok, al nisam igrao kao kosarku. Nisam imao ni pravi sto, pa sam "pikao" na radnom stolu :lol: Ja isto volim najvise fudbal da gledam :D Jeste da planiram da se posvetim kosarci (koja mi je drugi sport), ali fudbal je naj sport, samo nazalost i sport gde sve vrvi od mafije :( Volim i vaterpolo i rukomet kao i tenis. Eto te sportove pratim, al kazem najvise fudbal pa onda kosarku. Da, znam kakvo misljenje vlada o navijacicama, i ovde je isto tako :( :lol:
    To je kao i nasa reprezentacija protiv Australije :lol: Napadnemo ih u prvom poluvremenu, nabijemo u sesnaesterac, stvorimo sanse i ne iskoristimo nijednu, i onda posle primimo dva komada :lol: Tako to ide obicno :lol: Ni ja ne pratim nasu ligu, pratim samo Partizanove i Zvezdine rezultate. Nemam ni gde da gledam, jer RTS ne prenosi, ali ne bih gledao svakako, sem derbija naravno :p Vidim sad kod nas u gimnaziji ima mnogo devojaka koje igraju fudbal i cak ima i skolski tim, a ja kad sam isao u gimnaziju nije bilo tako :lol: Jel tako i kod vas bilo? :lol: Jesi li i ti igrala? Bas sam se iznenadio kad sam video, al reko mozda nisam u toku. :lol:

    O, pa da njemu nije lako svakako :lol: I nece mu posle ni biti :p

    Srecna Nova Godina unapred i sve najbolje! :D
    Nadam se da ce se to uskoro izmeniti :D Nisam skoro gledao nijednu Dinamovu utakmicu, ali mislim da je tim sasvim solidan, i da fali samo malo srece. Takav je i Partizan uostalom. Mi smo doduse sa Stanojevicem napravili pravi potez, i u Srbiji smo dominantni, pa sve ispracamo sa po 5-6 golova u mrezi, a u Evropi smo nazalost jos uvek "topovsko meso" za ove vece timove. Iako nas niko nije nadigrao, mi nemamo kondicije za jedan mec lige sampiona, i uvek gubimo "konce" u drugom poluvremenu, pri kraju. Kada i dobijamo golove :lol:

    Nisam znao da tata ima rekvizite Partizana i Zvezde, cool :lol: :D E da, a moj cale je inace Zvezdas, i onda se nas dvojica prepiremo stalno, i kad je derbi, tu padaju "teske" reci, a posebno volim da ga zezam kad izgube (a u poslednje vreme ih bijemo u svim sportovima, u fudbalu i u kosarci da ne pricam :lol:) :lol:

    Hvala, i ja zelim isto Dinamu da osvoji prvenstvo, i da mozda i on stigne do lige sampiona dogodine :D Nikad se ne zna :)
    Pa da :lol: Samo sto koliko vidim retko se to desava, uglavnom se prelaze sportske granice :( A da ne pricam ovi vatreni "Grobari" kako sad zezaju Delije....doduse, to mi i smesno iskreno :lol: Sad su krsteni sa "NK Crvena Zvijezda" :lol: , a jedan vodja navijaca Partizana je izjavio "Napravite kockaste dresove da zadovoljite Marka Perkovica Tompsona, vaseg najvernijeg navijaca - iste boja, ista vera" :lol: Strasni su :lol:

    Pa da, ja to isto tako gledam. Ne moze se ni ocekivati rezultat u grupi sa Sahtjorom, Arsenalom i Bragom koji svi imaju vece budzete od nas i mogu da kupe najmanje pet nasih timova zajedno sa upravom. Plus, jednom u 7 godina udjemo u LS, i fali iskustvo za velike utakmice. A oni bi sigurno bolje prosli sa Arsenalom :lol: I ja sam inace za Dinamo vasih velikana :D Znam, mada Serif nije za potcenjivanje, nezgodna je to ekipa, posebno kad se potceni, iako svakako da je Dinamo kvalitetniji. Imaju onog Volkova, opasan igrac.
    Slazem se :D Pa da, najzalosnije je kad vidis da i tvoji najblizi misle tako, al sta ces. Tacno je da na obe strane ima svakakvih likova, al to nije uopste razlog za netrpeljivost, tako da je meni takvo razmisljanje izuzetno trulo.

    Sto se Robija tice, kazem i ovde kod nas je stalno bio na naslovnim stranama :lol: Vise mi izaslo na nos :lol: Moje licno misljenje je da Crvena Zvezda "nema pojma" :p I tako ce ostati dokle god se bave nama. Mi za razliku od njih gledamo sadasnjost a oni su i dalje ostali u '91. i sad se smeju nama sto smo zavrsili ligu sampiona sa nula bodova (a oni su inace izbaceni od Slovana iz Bratislave u 1. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Toliko o tome :p). Cetiri godine ih "surimo" u derbijima, a sledece godine igramo sa njima u kupu, a ceka nas i prolecni derbi, tako da cemo imati jos 3 puta sansu da pokazemo da smo jaci :p Zvezdasi su ga super prihvatili, ali mislim da ce nakon prvog kiksa da ga "stave na lomacu". Takvi smo mi generalno :lol:
    Jao da, zaboravih da te pitam a znam da sam hteo. Jel se kod vas sad spominje Robert Prosinecki? Ovde koje god novine otvorim, koju god stanicu da pustim, stalno je Prosinecki tu :lol: Iskreno, ja njega jako cenim kao fudbalera, ali ne znam kakav je kao trener, i kakve ce on rezultate da ostvari sa Zvezdom. Mislim da jos nije svestan gde je dosao i da ce brzo da se vrati nazalost. Ovde se greske ne prastaju :lol:

    Ja mu licno zelim sve najbolje, kao i Zvezdi, nek budu drugi, i nek izgube sve derbije na prolece protiv nas :p Mislim da je posteno :lol: Mora da se opravda Zvezdin drugin naziv - "FK Sledeca Sezona" odnosno "FK Katanac" :lol:
    Hvala :D Pa da, znam. E sad moj tata je dosta nezgodne naravi, pa ocekujem da ce praviti probleme, i gleda da svoje nezadovoljstvo sobom prenese i na mene, ali ja ne zelim da se to desi. Tezicu tome, pa kud puklo. Ni meni nisu lezale prirodne nauke, a tata bi voleo da sam bio matematicar :lol: Kod mene uglavnom matematicari i ekonomisti u familiji, ja eto studiram ekonomiju trenutno, a s matom sam posvadjan :lol: E to isto kaze i meni moj cale :lol: I ono tipa "u al ti kombinacija, ubilo se. Bas me briga, nadji sponzora, na mene ne racunaj" :lol: I moj isto misli da ce to mene proci, al ja sam skoro siguran da ovo nece, i gledacu da me ne prodje, ali naravno, razmisljacu efektivnije o tome tek kada ovo zavrsim. Pre toga ne, pre toga cu samo "analiticki" pratiti :p A da cuo sam i za PAOK, oni bi trebali da budu "nasa braca", mislim braca navijaca Partizana :lol:

    Hvala, i ja isto tebi zelim da ostvaris sve svoje zelje i da pobedimo dusmane! :p :D
    Meni Maksimir izgleda fino ovako kad gledam sa TVa, ali verujem da je uzivo drugaciji dojam :lol: Nisu nista bolji ni nasi stadioni. Partizanov je los, al opet spada u "bolje" (kad se uzme recimo da je stadion u Novom Pazaru srusen od VETRA ovo mu dodje kao svemirski brod :O :lol: ), Zvezdin je najbolji stadion u Srbiji, i najmoderniji, ma koliki Partizanovac bio, to moram da priznam da imaju bolje od nas :p Al zato sve ostalo je na nasoj strani :p....Da slazem se, u fudbalu bi to bilo katastrofa :( Mozda bi posle bila situacija kao u kosarci ali prvo bi se prolila krv :( Kod nas drugacije valjda ni ne moze. Nazalost, ni neki od mojih poznanika nisu jos izasli iz tog perioda, pa slusam redovno svakojake gluposti. Ali da, nadam se da ce jednom doci i bolja vremena, i da ce se imati vise mozga.
    E sad, moj tata nije odusevljen time naravno, i on je protiv i rekao je da od njega ne racunam da ce to podrzati, ali mene iskreno bas briga, ne moze roditelj da zivi zivot umesto tebe, tako da cu ja i bez njegove podrske teziti ovome. Prvo da zavrsim ovaj fakultet a onda cu posle i tu visu. On je jedva docekao da se desi ovo sad u Zadru da bude kamenovan autobus Partizana pa da mi prebaci kao "Vidis sta se desava trenerima" (a na kraju ispada da su kamenovali klinci). tja, nece me pokolebati :p Eto hvala jos jednom, a ja isto tebi zelim da ispunis svoju zelju, i da nakon ovoga zavrsis i pravo :D Sto da ne, danas kad neko vidi da imas dva fakulteta ce te i vise ceniti a i vece su sanse za posao :D Samo napred, ne obaziri se na druge! :D

    Malo se raspisah eto :lol:
    Hvala :D Ko zna mozda nekad budem stvarno trenirao neki jak evropski klub, tezicu tome :p To mi je oduvek bila neka prikrivena zelja, s tim sto sam prvo hteo i razmisljao o fudbalu, ali dosta stvari tu kod nas ne stima, a liga nam je neregularna, treneri su marionete, plus stadioni su uzasni (sem Zvezdinog i naravno....Partizanovog :p), i ima mafijasa gde god da se okrenes. U nasoj reprezentaciji je postala praksa da se ubacuju menadzerski igraci da bi se posle prodali u neki drugi tim za vece pare, i to je ono "ubacis ga ili leti glava". A u kosarci nije tako, i u kosarci ova regionalna liga funkcionise bez problema, a u fudbalu nazalost mislim da bi bilo teskih gluposti kad bi se sastali Zvezda i Dinamo npr ili Sarajevo i Partizan. Neki ljudi nazalost jos zive u proslosti. A kosarkom sam se i bavio pa je to realnije, zaista bi voleo da probem. San mi je da treniram moj klub Partizan, ali i jednog dana reprezentaciju :D
    A joj :lol: Isto kao i ovde, profesor dodje neraspolozen, svi studenti krenu da padaju. I to ajde da ne znas pa padnes nego on dodje, pa kad se neko malo zabuni ili zastane samo za sekund, on kaze "A ne kolega, niste vi to dobro spremili to je 5". I onda popije kafu, i sav se raspilavi i druga tura krene da prolazi. Pa tako sam ja prosao, da budem iskren :lol: Ja sam svako pitanje po dve recenice rekao (mada sam ih i znao, ne bi bio problem da me terao do kraja), al zavrsio sam odgovaranje za manje od minut, kaze on "Ma vidi se da vi blistate od znanja, ja procenim to lako" :lol: Tako se i meni desava, citam i mislim sve kao "to znam, lako je", a kad mi sklone knjigu ja nemam pojma :lol:
    A inace planiram da zavrsim i za kosarkaskog trenera nakon faxa i da dobijem licencu za vodjenje A timova u Savezu,, pa ako me tu krene, batalim ekonomiju :D Onda cemo se pijaniti svake nedelje :lol: Prvo sam mislio da probam sa fudbalom, ali nisam se bavio fudbalom profesionalno (a ni ovako van casova fizickog :lol: ), a plus na nasim prostorima ima mnogo mafije tu, i treba da se "mucka" da bi se imao neki rezultat. Da ne pricam sto se kvalitetni strucnjaci "sklanjaju" i guraju ovi sto ce da podlezu pritiscima. Pretpostavljam da je i kod vas tako. A u kosarci je skroz drugacije, plus kosarku sam trenirao i igrao je nekoliko godina dok me nisu uhvatile ove muke oko studiranja :lol: Krivo mi je sto mi nisam nastavio igracku "karijeru" jer mnogi misle da sam imao odlican dar (pre svega trener), ali nadoknadicu to kroz trenerski posao ako Bog da :D
    Jao pa da znas :lol: Svaki dan opustanja mi prija kao da sam na godisnjem odmoru kako je pocelo :? A eto sad sam opet tu da, hvala :lol: Pa da budem iskren odma, mislim da bi i bez tebe bilo zaista tesko, i da je super sto si ovde kad god mozes :D Pa da, zato i kazem da je tu sve zamrseno, kad pogledas sve izgleda konfuzno i nejasno, ali vazno da su cene jasno istaknute i tu ne sme biti nejasnoca :lol: Ja sam vidjao ljude koji su upisivali i sa 7, tacnije "upadali" su sa 7, ali ko zna koja je tu veza povucena, bolje da ne znam....Jbg, zao mi je za to :( Nije ni kod vas nista drugacije u odnosu na ovo ovde, i ja isto ucim dosta a prolazim manje-vise lose. Jeste da sam sve dao u roku, i to jeste uspeh, ali neke stvari mislim da znam bolje, odnosno ZNAM da znam bolje, a ako se bunim onda ce da me obori, pa cutim. Ispada da neki ocenjuju kako su raspolozeni a ne po znanju. Teske su muke studentske nazalost :lol:
    Evo od danas bi trebalo da budem cesce online, zadnjih nedelju dana je bila katastrofa, prakticno eto od 10. Decembra kad sam zadnji put i pisao. Da je potrajalo jos koji dan, mislim da me ni infuzija ne bi izvukla :lol: Napisao sam tamo u temi "How Do You Feel" o cemu se tacno radi, ako ponovim mislim da cu skinuti jos koju kilu pored onih koje sam izgubio :lol: Da, kod nas na fakultetima se ocene krecu od 6 do 10, a sa 5 se pada. E i ovde za postdiplomske studije i magistraturu mora preko 9 da se ima prosek, sto je malo bezveze, obzirom da i ja znam nekoliko slucajeva koji rade, a nemaju taj prosek (veza cini sve :p). A i generalno jeste zamrseno oko toga, i slazem se i povodom konkurencije, al njima odgovora da ti ni ne skontas, al vazno da su cene natakli :p Nadam se da je kolokvijum prosao dobro, pa da se opijanimo ko ljudi :lol:
    Hvala :D

    Nadam se da ces proci oba :D (javlja mi se nesto..... :p).

    Kad vas su ocene od 1 do 5 na fakultetu? Sa 2 se prolazi? Jao, ma bitno je da prodjes ono, ja sam jedno vreme gledao prosek, ali u poslednje vreme vecina profesora gleda samo da, ako si blizu, te pogura da imas dovoljno za prolaznu ocenu, a za neku visoku ocenu moras jedino da im se slihtas, sto ja licno mrzim. Evo bas meni se desilo prvi put da polozim i kad sam pitao sta sam dobio kaze "Objektivno je Vas rad za 10, ali dobicete 8, niste pisali SVE kako pise u knjizi" :? Tako da samo gledam da prodjem, a ocena ionako nije merilo znanja (ili bar ne u potpunosti).

    Kako god da bude, slavicemo, i ja cu rezervisati jos jedno mesto :p :D
    Razumem :( I ovde su isto svi u stilu "wtf" kad neko treba da se prebaci :lol: Kako je to proslo inace, jel si imala neki od tih ispita ili kolokvijum posto ovih dana nisam imao uopste vremena da se ulogujem? I ja se nadam da ce biti sve ok, jer kad spavam onda sanjam ispite, a kad ne spavam kao sto rekoh, onda mi mozak radi 200 na sat pa opet razmisljam o njima :lol:

    A zasluzili smo da proslavimo :D
    Hvala :D Jao, ja cu da poludim od fakulteta vise. :lol: Kod mene, odmaras se od jednog predmeta uceci drugi, pa onda od drugog uceci treci, itd.....Jos sve zbijeno u nekoliko nedelja, uzas zivi. U zadnje vreme ne mogu ni da spavam ko covek, a sve od tog nekog "pozadinskog" stresa. Dzabe sto ja potiskujem, to mi negde u podsvesti, i onda nocu valjda razmisljam o tome, i prevrcem se satima posle. A nekad i ne znam sta je uzrok, a pretpostavljam samo da ima veze sa tim. Al dobro, bice bolje, bar funkcionisem preko dana :D

    Srecno i tebi :D
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top Bottom