Tonight the first semi-final for Festivali i Kenges will happen
Tonight the first semi-final for Festivali i Kenges will happen

Tonight is officially the beginning of the National Final season. Over the last few months we have had online portals open, song submissions begun and acts announced, but, today the first semi-final of the Albanian national final, Festivai i Kenges, will occur.

The Albanian public will be able to vote for their favourite song in the first semi-final of this year’s Festivali i Kenges, the competition that will select the 2016 Albanian representative for the Eurovision Song Contest. The winning song may not actually represent Albania in Eurovision (as in 2015), but the act certainly will (unless a German national final 2015 situation happens)

The acts and songs in tonight’s semi-final are:

1 Egzon Pireci “Triumf”
2 Simbol “Artiste”
3 Voltan Prodani “Dëgjoje këngën o Atë”
4 Adrian Lulgjuraj “Jeto dhe ëndërro”
5 Sigi Bastri “Engjëll i lirë”
6 Dilan Reka “Buzëqesh”
7 Luiz Ejlli “Pa mbarim”
8 Nilsa Hysi “Asaj”
9 Orgesa Zaimi “Një shishe në oqean”
10 Erga Halilaj “Monolog”
11 Florent Abrashi “Të ndjek çdo hap”
12 Teuta Kurti “Në sytë e mi”
13 Kozma Dushi “Një kafe”
14 Aslajdon Zaimaj “Merrmë që sot”
15 Egert Pano “Mos ik”

 

Load More Related Articles
Load More By Romeo Lewis
Load More In 2016

Leave a Reply

Check Also

Golden Boy: Brendan Murray to Judge’s Houses! The latest X Factor roundup

[AdSense-B] So, with the 2018 edition of The X Factor UK well underway we have had three E…