Contact us

Albania ALBANIA 2022 - Ronela Hajati - Sekret

How do you rate this entry?

 • 12

  52 26.1%
 • 10

  24 12.1%
 • 8

  19 9.5%
 • 7

  26 13.1%
 • 6

  12 6.0%
 • 5

  28 14.1%
 • 4

  3 1.5%
 • 3

  9 4.5%
 • 2

  8 4.0%
 • 1

  5 2.5%
 • 0

  13 6.5%

 • Total voters
  199

escYOUnited

Administrator
Joined
September 28, 2009
Posts
1,355
flag-800.png


Hej, a i kujton ato netë?
Mbetën vetëm sekret
Hej, a i kujton ato netë?
Mbetën vetëm sekret
Hej, a i kujton ato netë?
Mbetën vetëm sekret

Ej, ej, ej, ej, ej, ej, ej

Po vjen djali nga malet
Dhe tek unë sot do falet
Nuk e di a do ndalet
Hajde t'i, hajde t'i falim mëkatet
Për këtë vajzën do vije
Dhe krejt botën ta lije
Unë jam diell nuk jam hije
Ti i je i imi, djalë prej Shqipërie

Hej, a i kujton ato netë?
Mbetën vetëm sekret
Baby shija jote, shijes sime
Peng i ka mbet
Hej, a i kujton ato netë?
Nuk janë më një sekret
Por unë nuk e di, nuk e di
Si kam me u ndi

Nuk e di, si për tjetrën m'ke lon
Edhe sot un po du me ta thon
Edhe një, edhe ty
Nje, dy, tre, ta marrsha
Ta marrsha, ta marrsha
Ta marrsha, ta marrsha
Ta marrsha, ta marrsha
Ta marrsha, ta marrsha


Ma ke bo jetën si lojna, avion
Ma ka lon, ma ka lon
Nuk du nji tjetër, se pishmon
Ma ka lon, ma ka lon

Hej, a i kujton ato netë?
Mbetën vetëm sekret
Baby shija jote, shijes sime
Peng i ka mbet
Hej, a i kujton ato netë?
Nuk janë më një sekret
Por unë nuk e di, nuk e di
Si kam me u ndi

Nuk e di, si për tjetrën m'ke lon
Edhe sot un po du me ta thon
Edhe një, edhe ty
Një, dy, tre, ta marrsha
Ta marrsha, ta marrsha
Ta marrsha, ta marrsha


Ma kadalë, ma kadalë, ej
Ma kadalë, ma kadalë, ej​
 
Last edited by a moderator:

Kaz

Well-known member
Joined
January 12, 2014
Posts
2,082
ELDIS? Girl what?
 

lavieenrose

Albania Superstar
Joined
August 21, 2014
Posts
11,486
Location
Phoenix, AZ / Oovoo Javer
Eldir?? Seriously???


SCREWWWWW that
 

hijirio

Veteran
Joined
April 25, 2012
Posts
5,550
Location
Gay
Yes, they will announce now one by one from 4th to 1st AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
 

lavieenrose

Albania Superstar
Joined
August 21, 2014
Posts
11,486
Location
Phoenix, AZ / Oovoo Javer
REZARTA BEST EVER FIK PLACE I WILL TAKE IT
 
Top Bottom