Contact us
Milos-BC
Reaction score
1,506

Profile posts Latest activity Postings About

  • Eto...jesi vidio jučer tu sramotu...te huligane...ta mala šačica idiota koja nas uporno sramoti pred svijetom...ja sam bila zgrožena...pa taj naš kapetan, otac mu umro prije nekoliko dana, suze na himni i onda neki kreteni naprave ono...eto, jel vidiš šta je to?
    Nogomet me opće ne interesira, ali ono jučer je ovdje skandal samo takav! I treba biti! I 99% naroda se ujedinilo protiv te šake jada! Nadam se da će ih osuditi na godine zatvora i da se više nikad ne vrate u Hrvatsku! Šljam!
    Izgleda da Nina ima bronhitis...ali i da je onaj ton za koji sam te pitala u PM otpjevala "flawless" na generalnoj žiri probi!! Pao mi je kamen sa srca! Ipak, kažu svi koji su komentirali da je bila malo nesigurna u početku, ali generalno - jako dobro!
    aaaaaaaaaaa, kada na finale čekaš 7 GODINA! onda znaj da je to POSEBAN osjećaaaaj! ne mogu ti opisatii koliko mi je dragooo! Nina je zaista zvučala kao siguran qualifier po meni odmah nakon performansa, ne razumijem se u falširanje, ali u temi kažu da je dobro otpjevala! Nzn, meni se učilo da joj malo glas puca na onom dijelu koji ide u recapu, ali nisam bila sigurna jesu li to visoki tonovi, ma who cares!! njen glas je zaista OUTSTANDING! A pjesma ima nevjerojatnu poruku kada zaista analiziraš lyrics..možda i biblijska poruka (Noina arka?)
    Iako je sve upućivalo da treba proći kad su pročitali Mađarsku i Nizozemsku, zemlje koje su nastupale prije i poslije mislila sam gotovo je, nema šansee! A onda su je pročitali i bilo mi je tako drago!! I zbog svega što je pretrpjela prije svega!!! ovo je njena nagrada! A ona je i izvrsna osoba i personality!!!

    Za Srbiju sam sigurna da prolazi jer Sanja pjeva savršeno, pjesma ima poruku i scenski nastup je izvrstan!!! :D Vidimo se u finalu!!!
    Jako nervoznooo...bojim se da je naša delegacija upropastila i pjesmu i Ninin enormni talent s onom haljinom koja previše stavlja naglasak na haljinu a ne na nastup. Nadam se da na TV-u izgleda ok i da se varam i samo da Nina bude prava. Ali nisam sigurna hoćemo li se kvalificirati...Stvarno bih voljela, radi svega...i Nine i pjesme i naše budućnosti na esc-u. Više sam pesimista nego optimista, ali vidjet ćemo...
    Eeej, ne znam kako sam...malo dobro, malo lošee...:( Užasno mi je na poslu, stvara mi veliki stres i iznijet ću posljednji veliki projekt koji sam preuzela i I'm quit! Moramo detaljno pričati preko porukaa!!

    Maa obrana mastera (to je zapravo kao diplomski, tj. braniš rad nakon 5 godina Bologne?) je formalnost!! :D Sigurno za tebe koji svoju temu imaš u malom prstu!! :D Svaka čast što si sve izgurao, to je velikaa stvarr!! xcheer Za obranu lijepo obuci odjelce i coolerski, mirno sve odradi i pokaži im se u najboljem svjetlu! :D
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top Bottom