Contact us
Reaction score
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Hi Vatroslav.
    Great to here from you. How are you? I was in vacation and I´ve got a cold at the moment. But it gets better step by step. Next Monday I must go to work again.
    What are you doing? How are you feeling?
    Hope to hear from you soon.
    Greetings from Germany.
    Hi my friend! :)

    I'm ok, pretty busy with the university and with a personal project that is also related to music :p and that takes a lot of my time :( About ESC, I like our entry, it could get a top 10-15 result, but I'm not sure as I didn't listen all the songs. What about you? How are you? :)
    Hallo Vatroslav.
    First of all I wanna say congratulations to you for being uncle again. I hope, the baby is fine and of course that you are fine too.
    And I hope, you aren´t too sad anymore at the moment, because of the judgement in Den Haag. I can´t say much about this, because it´s difficult for me to say, what happened earlier exactly. But the most important thing is, that I think, that has nothing to do with your country of today. As I heard, you have good chances to be EU-member soon. And you shouldn´t take it personal, what was decided in Den Haag. I´m not able to decide, if this decision was correct or not, but we must accept it. And don´t be too scared about the meaning about Croatia - I think, your standing in Europe is good. So I think, we have to look forward and not back. I hope, I could explain you my opinion, because it´s always difficult for me to explain it in English.
    I hope I hear from you soon.
    Greetings from Germany. Peter
    ok hvala ti za razumijevanje...morao sam napisati par riječi i na chatu, mada znam da nije to baš adekvatno mjesto za to....i na dijeljenju mišljenja o ratu. Ja se gotovo u svemu slažem s tobom, 99 posto sigurno:)!
    Nadam se da ćemo se nekako imati priliku uskoro i vidjeti, možda ako dođem u Zagreb. Onda bismo se napričali! Da radim na popisu stanovništva hvala Bogu, eto uspio sam upasti, već sam bio gotovo na rubu snaga čekajući!

    Sretno s ispitima dalje:)
    A ti radiš na popisu stanovništva? :D Pa to je ok i dobro je kad nešto radiš pa ne moraš misliti na probleme :) Nadam se da ćeš uskoro naći neki posao na dulje vrijeme. Tako da sretno ;)

    Ja sam dobro. Evo baš sam imala kolokvij ovaj tjedan pa se sad malo odmaram, ali uskoro opet moram učiti :lol: Nadam se da ću u lipnju na more, ali samo ako uspijem riješiti faks.
    (nastavak)
    Mislim da ovo možemo zahvaliti i našoj dragoj vladi koja je mogla učiniti više za ove generale i njihovu obranu. Moj stari je isto bio u ratu i ova država nikad nije ništa učinila za njega. Više mu je naštetila. Nikoga nije briga za branitelje i tako ih nije briga ni za Gotovinu iako Republika Hrvatska ne bi postojala da nije bilo tih ljudi. Meni je jedan član obitelji i ubijen za vrijeme rata, ali nikad nisam imala mržnju u srcu, a nisu me ni roditelji naučili da nekoga mrzim. Pokušavam zaboraviti prošlost i zato ne volim ovakve teme.
    Što više reći o Europi kad ih nije bilo briga ni 1991. Oni su mogli spriječiti sve te zločine, a ništa nisu učinili. Zato je operacija Oluja opravdana, jer to je bio jedini način da se oslobodi teritorij. Nismo valjda trebali gledati dok nas drugi napadaju xshrug

    Ne volim ovakve teme i zato ću prestati :( Meni je žao nas normalnih ljudi i ne samo u Hrvatskoj, već i u Srbiji.
    Vidim sad da si mi već ostavio poruku. Prvo o ovim presudama. Mislim da je to jako tužno i sramotno, jer se radi o političkoj presudi a ne o pravdi :( Jedna od onih točaka optužnice poput zločinačkog udruživanja i prekomjernog granatiranja je apsolutno šokantna. Zanima me kako je moguće da je Knin "prekomjerno granatiran", a Vukovar nije. To je apsolutno sramotno i ja uopće ne priznajem Haški sud, jer dosad se nisu baš dokazali. Ali ja se nadam da če žalba uroditi plodom, jer kažu da ovaj sudac kaj je danas sudio ima već nekoliko poništenih presuda od sudskog vijeća. Tijekom cijelog suđenja cijelo vrijeme se govorilo da su dokazi na strani Gotovine i Markača, a na kraju iznenađenje.
    hiya :)

    well i should have kept my nose out lol cuz it's none of my business. it's just that everybody seems to be arguing on here nowadays and i've been made to look like a warmonger in the politics thread :/. but anyway it's okayy, i like both u and sannerz xkiss
    Puno pozdrava iz Njemacke.
    Kako si??

    I hope, you are fine.

    Have a nice weekend and I hope I hear from you soon.
    Peter
    Hi:)
    You always mention your father. What about your mother?

    Well, I will travel tomorrow and come back to Saturday (only for a while), since I said I have some things to do, but I know and hope it will be nice.

    Thank you,
    Vatroslav
    So have fun and enjoy your visit in Zagreb. It´s always great to visit family members. My father lives about 600 km from Leipzig and so it´s only possible to visit him one time in the year. But we often call us and so it seems, that he is here or I´m there.
    Here is it also ugly, no rain, but cloudy and cold outside. Hope, springtime will come soon.
    Many greetings from Leipzig from Peter Pan. :D
    haha, hello Peter
    Yes thank you! I am happy to become an uncle once again....however it is close But in Friday I will go to Zagreb, to make some stuffs so I ll visit my brother, sister in law and a nephew He ll be happy to see me lol He didn't go to the kindergarten today, will be at home for whole week, doctor said it's better sollution, although he is feeling better already now. So I am looking forward for Friday!
    So you are the only (one born son) in your family? Didn't know that.

    Greetings from cold, windy and rainy Virovitica

    Vatroslav
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top Bottom